• Нов
Ябълкови полифеноли 125 mg, 60 капсули

Ябълкови полифеноли 125 mg, 60 капсули

Swanson
SWA100
22,82 BGN

Ябълковите полифеноли са растителни съединения, открити в ябълките, които са силни антиоксиданти и имат благоприятен ефект върху здравето.

 

Ябълкови полифеноли 125 mg

Apple Polyphenols е хранителна добавка под формата на капсули, която съдържа екстракт от ябълкови полифеноли в доза 125 mg на порция. Полифенолите са естествена съставка, открита в плодовете, зеленчуците и билките. Ябълките са един от най-добрите източници на това съединение. Ябълковите полифеноли се считат за антиоксиданти, които предпазват клетките на тялото от окислително увреждане и поддържат имунната система. Продуктът е без глутен и не съдържа изкуствени оцветители и овкусители.

Swanson ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на диетични добавки, основан през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на витамини в САЩ. Нейните продукти са произведени в съответствие с добрата производствена практика (GMP).

Хранителна добавка

Състав: екстракт от плодове на ябълка, микрокристална целулоза (растителни влакна), желатин, магнезиев стеарат, силициев диоксид.


Съдържание в препоръчителна дневна доза (1 капсула):

125 mg - Ябълкови полифеноли (от екстракт от ябълка)


Препоръчителен дневен прием: 1 капсула на ден. Трябва да се приема с вода.


Съдържание на опаковката: 60 капсули


Съхранение: Съхранявайте продукта при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната доза за консумация през деня. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Product added to wishlist
Product added to compare.