• Нов
Avena Sativa 575 mg, 60 капсули

Avena Sativa 575 mg, 60 капсули

Swanson
SWA108
15,42 BGN

Avena Sativa съдържа екстракт от овесени зърна, богат на хранителни вещества и авенантрамиди, полезни за здравето на нервната и сърдечно-съдовата система.

 

Avena Sativa 575 mg

Avena Sativa е хранителна добавка под формата на капсули, която съдържа натурален екстракт от овесени зърна, наречен Avena Sativa. Овесените зърна са богат източник на хранителни вещества като витамини от група В, минерали (включително магнезий, цинк, желязо) и фибри. Екстрактът от Avena Sativa също съдържа авенантрамиди, растителни съединения, които имат антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Хранителната добавка Avena Sativa може да помогне за поддържане на здрава нервна система, подобряване на мозъчната функция и намаляване на нивата на стрес. Допълването с Avena Sativa може също да помогне за понижаване на нивата на холестерола в кръвта и да поддържа здравето на сърцето и кръвоносните съдове.

Swanson ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на диетични добавки, основан през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на витамини в САЩ. Нейните продукти са произведени в съответствие с добрата производствена практика (GMP).

Хранителна добавка

Състав: екстракт от Avena sativa 10:1, желатин, малтодекстрин, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Съдържание в препоръчителна дневна доза (4 капсули):

2.3g - Avena Sativa 10:1 екстракт (от цялото растение)

Препоръчителен дневен прием: 2 капсули 2 пъти дневно. Трябва да се приема с вода.

Съдържание на опаковката: 60 капсули

Съхранение: Съхранявайте продукта при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната доза за консумация през деня. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Product added to wishlist
Product added to compare.