• Нов
AvoVida 300 mg, 60 капсули

AvoVida 300 mg, 60 капсули

Swanson
SWA109
30,23 BGN

Добавката AvoVida съдържа смес от авокадо и соя, богата на фитонутриенти, които благоприятстват сърцето и кръвоносните съдове, намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания.

 

AvoVida 300 mg

AvoVida е хранителна добавка под формата на капсули, която съдържа комбинация от авокадо и соя. AvoVida е богата на фитонутриенти като полифеноли, флавоноиди, витамини и минерали, полезни за здравето на сърцето и кръвоносните съдове. Хранителната добавка AvoVida може да помогне за поддържане на здрава кръвоносна система, да намали риска от сърдечни заболявания и заболявания на кръвоносната система, както и да подпомогне поддържането на нормални нива на холестерол.

Swanson ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на диетични добавки, основан през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на витамини в САЩ. Нейните продукти са произведени в съответствие с добрата производствена практика (GMP).

Хранителна добавка

Състав: оризово брашно, соев протеин изолат, желатин, калциев палмитат, смесени токофероли, силициев диоксид.

Съдържание в препоръчителна дневна доза (1 капсула):

300 mg - AvoVida (от авокадо/соя) Неосапуняеми вещества - стандартни с минимум 30% фитостероли (бета-ситостерол, кампестерол, стигмастерол)

Препоръчителен дневен прием: 1 капсула на ден. Трябва да се приема с вода.

Съдържание на опаковката: 60 капсули

Съхранение: Съхранявайте продукта при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната доза за консумация през деня. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Product added to wishlist
Product added to compare.