• Нов
Екстракт от бамбук, 60 капсули

Екстракт от бамбук, 60 капсули

Swanson
SWa110
Последна наличност
21,16 BGN

Bamboo Extract е хранителна добавка с екстракт от бамбук, богат на силициев диоксид, поддържащ костите, ставите, косата, ноктите и кожата.

 

Екстракт от бамбук

Bamboo Extract е хранителна добавка под формата на капсули. Бамбукът е растение, което съдържа силно концентриран екстракт от силициев диоксид, съставка, която играе важна роля за здравето на костите, ставите, косата и ноктите. Екстрактът от бамбук може да помогне за поддържането на здрави кости, да увеличи еластичността на ставите и ноктите и да подобри състоянието на косата и кожата. Този препарат е полезен и при заздравяването на рани и наранявания, благодарение на свойствата си да ускоряват регенеративните процеси.

Swanson ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на диетични добавки, основан през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на витамини в САЩ. Нейните продукти са произведени в съответствие с добрата производствена практика (GMP).

Хранителна добавка

Състав: бамбук, обвивка на капсулата: хидроксипропил метилцелулоза, оризово брашно, антислепващ агент: магнезиев силикат.

Съдържание в препоръчителна дневна доза (1 капсула):

300 mg - екстракт от бамбук (Bambusa vulgaris) - стандартизиран до 70%

Препоръчителен дневен прием: 1 капсула на ден. Трябва да се приема с вода.

Съдържание на опаковката: 60 капсули

Съхранение: Съхранявайте продукта при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната доза за консумация през деня. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Product added to wishlist
Product added to compare.