• Нов
Berberine Complex, 90 капсули

Berberine Complex, 90 капсули

Swanson
SWA112
37,28 BGN

Berberine Complex е хранителна добавка, която съдържа берберин, канела, гимнема и сминдух.

 

Берберинов комплекс

Berberine Complex е хранителна добавка, която съдържа естествен берберин с добавка на корен от канела, листа от гимнема и семена от сминдух. Берберинът е растително съединение, което може да помогне за поддържане на нормални нива на кръвната захар, а допълнителните съставки на препарата, като канела и гимнема, могат да имат благоприятен ефект върху метаболизма на глюкозата. Berberine Complex може да подобри храносмилането и контрола на теглото, има благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система и предотвратява възпалението.

Swanson ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на диетични добавки, основан през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на витамини в САЩ. Нейните продукти са произведени в съответствие с добрата производствена практика (GMP).

Хранителна добавка

Състав: Берберин HCl, Цейлонска канела, Сминдух, Gymnema Sylvestre, обвивка на капсулата: хидроксипропил метилцелулоза, оризови трици, антислепващи агенти: магнезиеви соли на мастни киселини и силициев диоксид.

Съдържание в препоръчителна дневна доза (1 капсула):

150 mg - Berberine HCl (от китайски Phellondendron)

150 mg - Цейлонска канела (Cinnamomum verum) (вътрешна кора)

150 mg - Сминдух (Trigonella foenum-graecum)

150 mg - Gymnema Sylvestre (листа)

Препоръчителен дневен прием: 1 капсула на ден по време на хранене.

Съдържание на опаковката: 90 капсули

Съхранение: Съхранявайте продукта при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната доза за консумация през деня. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Product added to wishlist
Product added to compare.