• Нов
Екстракт от Бергамот 500 mg, 30 капсули

Екстракт от Бергамот 500 mg, 30 капсули

Swanson
SWA113
21,41 BGN

Екстракт от плодове на бергамот, който може да помогне за поддържане на нормални нива на холестерол, ускорява метаболизма и има антиоксидантни свойства.

 

Екстракт от Бергамот 500 мг

Bergamot Extract е хранителна добавка, съдържаща натурален екстракт от плодовете на бергамот. Бергамотът е цитрусов плод с интензивен аромат и вкус, съдържащ биофлавоноиди и полифеноли, които имат антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Екстрактът от плода на бергамот може да помогне за поддържане на здравословни нива на холестерола в кръвта, да предотврати сърдечни заболявания, да поддържа липидния метаболизъм и да ускори метаболизма. Помага в борбата срещу свободните радикали, отговорни за процеса на стареене на тялото.

Swanson ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на диетични добавки, основан през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на витамини в САЩ. Нейните продукти са произведени в съответствие с добрата производствена практика (GMP).

Хранителна добавка

Състав: екстракт от бергамот, малтодекстрин, обвивка на капсулата: хидроксипропил метилцелулоза, пълнител: микрокристална целулоза, антислепващ агент: силициев диоксид, екстракт от ориз.

Съдържание в препоръчителна дневна доза (1 капсула):

500 mg - Екстракт от портокал Бергамот (Citrus bergamia) (стандартизиран до 25% флавоноиди - 125 mg)

Препоръчителен дневен прием: 1 капсула на ден. Трябва да се приема с вода.

Съдържание на опаковката: 30 капсули

Съхранение: Съхранявайте продукта при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната доза за консумация през деня. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Product added to wishlist
Product added to compare.