• Нов
Екстракт от черен джинджифил 100 mg, 30 капсули

Екстракт от черен джинджифил 100 mg, 30 капсули

Swanson
SWA120
35,11 BGN

Swanson Black Ginger Extract съдържа първокласен стандартизиран екстракт от kaempferia paviflora с гарантирана концентрация от 4% 5,7-диметоксифлавон.

 

Екстракт от черен джинджифил 100 мг

Екстрактът от черен джинджифил съдържа Kaempferia parviflora, извлечена от растението. Той е роден в Югоизточна Азия и традиционно се използва в билковата медицина за подобряване на физическото представяне, намаляване на възпалението и поддържане на сексуалното здраве на мъжете. Смята се, че екстрактът от черен джинджифил има редица ползи за здравето, включително повишени енергийни нива, антиоксидантни свойства, подобрена когнитивна функция и засилена имунна функция. Освен това може да помогне за поддържане на нормални нива на кръвната захар и да намали симптомите на метаболитния синдром.

Swanson ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на хранителни добавки, основан през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на витамини в САЩ. Нейните продукти са произведени в съответствие с добрата производствена практика (GMP).

Хранителна добавка

Състав: екстракт от черен джинджифил, оризови трици, малтодекстрин, хипромелоза (вегетарианска капсула), магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Съдържание в препоръчителна дневна доза (1 капсула):

100 mg - Черен джинджифил (Kaempferia parviflora) (коренище) (екстракт, стандартизиран до NLT 4% 5,7-диметоксифлавон)

Препоръчителен дневен прием: 1 капсула на ден. Трябва да се приема с вода.

Съдържание на опаковката: 30 капсули


Съхранение: Съхранявайте продукта при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната доза за консумация през деня. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Product added to wishlist
Product added to compare.