• Нов
Бромелаин 500 mg, 60 капсули

Бромелаин 500 mg, 60 капсули

Swanson
SWA121
38,79 BGN

Бромелаинът е ензим, извлечен от ананаси. Може да подпомогне храносмилането и да намали възпалението, подуването и мускулната болка.

 

Бромелаин 500 мг

Бромелаин (Bromelain) е ензим, извлечен от стъблото и плода на ананаса. В билковата медицина се използва за подпомагане на храносмилането, намаляване на възпалението и подобряване на кръвообращението. Смята се, че има много потенциални ползи за здравето, включително намаляване на отоци и синини, намаляване на мускулната болка след тренировка и насърчаване на здравата функция на ставите. Бромелаинът може също да има имуностимулиращи свойства и може да помогне за облекчаване на симптомите на синузит и алергии.

Swanson ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на диетични добавки, основан през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на витамини в САЩ. Нейните продукти са произведени в съответствие с добрата производствена практика (GMP).

Хранителна добавка

Състав: Бромелаин, обвивка на капсулата: хидроксипропил метилцелулоза, малтодекстрин, пълнител: микрокристална целулоза, смес от екстракт от ориз, антислепващ агент: силициев диоксид.

1 капсула съдържа: 500 mg - бромелаин от ананас

Съдържание в препоръчителна дневна доза (2 капсули):

1000 mg - Бромелаин от ананас

Препоръчителен дневен прием: 2 капсули на гладно. Трябва да се приема с вода.

Съдържание на опаковката: 60 капсули


Съхранение: Съхранявайте продукта при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната доза за консумация през деня. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Product added to wishlist
Product added to compare.