Бикапс Глюкозамин (Глюкозамин + хондроитин), 60 капсули

Бикапс Глюкозамин (Глюкозамин + хондроитин), 60 капсули

FM26
14,50 BGN

BICAPS GLUCOSAMINE съдържа 700 mg D-глюкозамин 2KCI сулфат от ракообразни, включително 420 mg D-глюкозамин и 25 mg shondroitin sulfate от акула, включително 18,15 mg хондроитин. Продуктът не съдържа изкуствени добавки.

 

Бикапс Глюкозамин

Глюкозамин + хондроитин

BICAPS GLUCOSAMINE съдържа 700 mg D-глюкозамин 2KCI сулфат от ракообразни, включително 420 mg D-глюкозамин и 25 mg shondroitin sulfate от акула, включително 18,15 mg хондроитин. Продуктът не съдържа изкуствени добавки. Глюкозамин сулфатът поддържа ставите. Това вещество е градивен елемент от съединения, намиращи се в ставния хрущял, връзки и сухожилия.

BICAPS C 1000 съдържа естествена пулуланова капсула. Пулулан се получава чрез естествен процес на ферментация. По време на производството не се използват суроки от животински произход, поради което капсулата е подходяща за вегетарианци и вегани. Продуктът не съдържа изкуствени пълнители, средства против слепване и оцветители, като: магнезиев стеарат, силициев диоксид, титанов диоксид и др.

Подходящ за вегетарианци и вегани.

ФОРМИРАНИ Sp. зоологическа градина

Компанията FORMEDS Sp. z oo е специализирана в производството на хранителни добавки в чиста прахообразна форма без добавени консерванти, оцветители и подсладители. Предлага естествени, ефективни и безопасни продукти. Целият производствен процес е в съответствие със системата HACCP. Суровините, използвани за производството на нейните продукти, се доставят от реномирани европейски доставчици.

Хранителна добавка

Състав: D-глюкозамин сулфат 2KCI от ракообразни, пулулан (обвивка на капсулата), хондроитин сулфат от акула.

Ежедневна порция - 1 капсула съдържа (референтен прием%):

D-глюкозамин 2KCI сулфат - 700 mg, включително: D-глюкозамин - 420 mg;

Хондроитин сулфат от акула - 25 mg, включително: хондроитин - 18,15 mg.

Препоръчителен дневен прием: Приемайте по 1 капсула веднъж дневно по време на хранене.

Нетно съдържание: 43,5 g - 60 капсули

Съхранение: Съхранявайте при стайна температура на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителните дневни порции за консумация през деня. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.