Andrographis paniculata (Kalmegh) нарязана (500g)

Andrographis paniculata (Kalmegh) нарязана (500g)

PFC10
Obecnie brak na stanie
40,35 BGN
rating Read the review
Среден рейтинг: 10/10 Брой прегледи: 1

 

Andrographis има силни аналгетични, противовъзпалителни и антибактериални свойства, поради което се използва при лечението на лаймска болест. Той предпазва тялото от инфекции, укрепва имунната система, но също така убива спирохетите на Borrelia.

 

Андрографис

лат. Andrographis paniculata

Китайско име: Chuan Xin Lian

Andrographis има силни аналгетични, противовъзпалителни и антибактериални свойства, поради което се използва при лечението на лаймска болест. Той предпазва тялото от инфекции, укрепва имунната система, но и убива спирохетите на Borrelia.

Марка от цветя на слива ®

 

Продуктите с марка Plum Flower® са висококачествени билки, произведени от Mayway Corp. Mayway е семеен бизнес, който внася и разпространява традиционна китайска медицина от 1969 г. Компанията има сертификат за добра производствена практика (GMP) и нейните продукти не съдържат сяра диоксид, който влияе върху качеството на билките. Продукти с висока чистота се подлагат на качествен контрол и лабораторни тестове. Марката Plum Flower® е една от марките, препоръчани от Стивън Бюнер.

 

 

Състав: билка Andrographis paniculata нарязана

 

Нето тегло: 500 g

 

Съхранение: Съхранявайте при стайна температура на сухо място, недостъпно за малки деца.

Нов
Perfect!
rating 10
2022-01-06
Raluca
Andrographis is now becoming a tincture.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.