Gou Teng  Uncaria rhynchophylla наряз (500g) (Plum Flower))

Gou Teng Uncaria rhynchophylla наряз (500g) (Plum Flower))

PFC13
122,42 BGN

Gou Teng Uncaria rhynchophylla има силен невропротективен ефект, който се основава най-вече на предотвратяване на поддържащите мозъчни клетки.

 

Gou Teng

Лат. Uncaria rhynchophylla

 

Gou Teng Uncaria rhynchophylla има силен невропротективен ефект, който се основава най-вече на предотвратяване на активирането на поддържащите мозъчни клетки (глиални клетки, които поддържат невроните) в отговор на възпаление. Поради тези свойства билката се използва при лечението на лаймска болест. Полезен е при главоболие и световъртеж.

Марка от Plum Flower ®

Продуктите с марка Plum Flower® са висококачествени билки, произведени от Mayway Corp. Mayway е семеен бизнес, който внася и разпространява традиционна китайска медицина от 1969 г. Компанията има сертификат за добра производствена практика (GMP) и нейните продукти не съдържат сяра диоксид, който влияе върху качеството на билките. Продукти с висока чистота се подлагат на качествен контрол и лабораторни тестове. Марката Plum Flower® е една от марките, препоръчани от Стивън Бюнер.

Състав: 100% изсушени куки и стъбла на Gou Teng Uncaria rhynchophylla

Нето тегло: 500 g

Съхранение: Съхранявайте при стайна температура на сухо място, недостъпно за малки деца.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.