• Нов
Бета каротин 3000mcg, 100 меки капсули

Бета каротин 3000mcg, 100 меки капсули

Swanson
SWA114
9,32 BGN

Beta Carotene съдържа каротеноид, който помага за поддържането на здрава кожа и имунна система и действа като естествен антиоксидант.

 

Бета каротин 3000mcg

Beta Carotene е хранителна добавка, която съдържа естествен каротеноид бета-каротин. Това съединение се трансформира в организма във витамин А – съставка, която е необходима за здравословния растеж и функциониране на клетките и особено за поддържане на добро състояние на зрението, кожата и лигавиците. Хранителната добавка бета каротин може да помогне за поддържане на здрава кожа и укрепване на имунната система. Може също да действа като естествен антиоксидант, неутрализира свободните радикали и предотвратява увреждането на клетките, причинено от оксидативен стрес.

Swanson ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на диетични добавки, основан през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на витамини в САЩ. Нейните продукти са произведени в съответствие с добрата производствена практика (GMP).

Хранителна добавка

Състав: бета каротин, емулгатор: соево масло, обвивка на капсулата: желатин, овлажнители: глицерол, носители: жълт пчелен восък и соев лецитин, пречистена вода.

Съдържание в препоръчителната дневна доза (1 софтгел):

3000 mcg - Витамин А от бета каротин

Препоръчителен дневен прием: 1 софтгел на ден. Трябва да се приема с вода.

Съдържание на опаковката: 100 меки капсули

Съхранение: Съхранявайте продукта при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната доза за консумация през деня. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Product added to wishlist
Product added to compare.