• Нов
Буфериран витамин С 500 mg, 250 таблетки

Буфериран витамин С 500 mg, 250 таблетки

Swanson
SWA122
42,57 BGN

Буферираният витамин С на Swanson е по-лесен за стомаха от традиционните добавки с аскорбинова киселина.

 

Буфериран витамин С 500 mg

Буферираният витамин С е форма на витамин С, която е по-щадяща за стомаха в сравнение с традиционните добавки с аскорбинова киселина. Продуктът подпомага регулирането на киселинността на добавката и улеснява храносмилането при хора с чувствителен стомах. Витамин С е основен витамин, който играе ключова роля в много функции на тялото, включително поддържане на здрава имунна система, насърчаване на производството на колаген за здрава кожа и увеличаване на усвояването на желязо. Смята се, че буферираният витамин С осигурява всички предимства на витамин С, без да причинява стомашно-чревен дискомфорт.

Swanson ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на диетични добавки, основан през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на витамини в САЩ. Нейните продукти са произведени в съответствие с добрата производствена практика (GMP).

Хранителна добавка

Състав: Витамин С (калциев L-аскорбат), пълнител: микрокристална целулоза, стабилизатор: поливинилпиролидон, натриева карбоксиметилцелулоза, водно покритие на таблетката, свързващо вещество: мастни киселини, антислепващ агент: магнезиеви соли на мастни киселини.


1 таблетка съдържа:

500 mg - Витамин С (калциев аскорбат)

56 mg - Лайм (калциев аскорбат)

Съдържание в препоръчителна дневна доза (3 таблетки):

1500 mg - Витамин С (калциев аскорбат)

112 mg - Лайм (калциев аскорбат)

Препоръчителен дневен прием: 1 таблетка 1-3 пъти дневно по време на хранене.

Съдържание на опаковката: 250 табл


Съхранение: Съхранявайте продукта при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната доза за консумация през деня. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Product added to wishlist
Product added to compare.