Витекс (Chasteberry) 400 mg, 120 капсули

Витекс (Chasteberry) 400 mg, 120 капсули

SWA39
17,63 BGN

Vitex (Chasteberry) 400 mg е хранителна добавка, съдържаща прахообразни плодове от Chasteberry, създадена с мисъл за жените.

 

Витекс (Chasteberry) 400мг

Vitex (Chasteberry) 400 mg е хранителна добавка, съдържаща прахообразни плодове от Chasteberry, създадена с мисъл за жените. Активните съставки подпомагат хормоналния баланс и регулирането на менструалния цикъл и облекчават неприятните симптоми на менопаузата.

От съвремието, chasteberry се използва като билка за менструални заболявания. Съдържа флавоноиди, които имат прогестеронов ефект. Най-популярното действие на гроздето е регулирането на менструалния цикъл и регулирането на производството на прогестерон при жените. Освен това облекчава процеса на менопауза, свързан с хормонални нарушения.

Swanson ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на хранителни добавки, основан през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на дребно на витамини в САЩ. Нейните продукти са произведени в съответствие с добрата производствена практика (GMP).

Хранителна добавка

Състав: Плодове на Chasteberry (Vitex agnus-castus), желатин (обвивка на капсулата), антислепващи агенти: калциеви соли на мастни киселини и силициев диоксид.


Съдържание в препоръчителна дневна доза (1 капсула):


400 mg - Chasteberry (Vitex agnus-castus)

Препоръчителен дневен прием: 1 капсула на ден

Съдържание на опаковката: 120 капсули

Съхранение: Съхранявайте продукта при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната доза за консумация през деня. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.