Витамин Е 400IU Смесени токофероли - 100 капсули

Витамин Е 400IU Смесени токофероли - 100 капсули

SWA14
26,75 BGN

Витамин Е като смес от токофероли е най-добрата усвоима форма на витамин Е. Витамин Е е мощен антиоксидант, който се бори със свободните радикали и защитава мастните киселини преди тяхното окисление.

 

Витамин Е 400IU Смесени токофероли


Витамин Е смесените токофероли е най-добрата усвоима форма на витамин Е. Витамин Е е мощен антиоксидант, който се бори със свободните радикали и защитава мастните киселини преди тяхното окисление. Освен това предотвратява преждевременното разграждане на еритроцитите и участва в транспорта на кислород от червените кръвни клетки до всички клетки на тялото. Витамин Е има пряк ефект върху мускулната ефективност. Той също така поддържа имунната система, повишава клетъчния отговор и подобрява функцията на Т-лимфоцитите.


Суонсън ®

Swanson Health Products е американски производител и дистрибутор на хранителни добавки, основан през 1969 г. Компанията е най-големият частен търговец на дребно в САЩ. Продуктите му са произведени в съответствие с Добрата производствена практика (GMP).

Хранителна добавкаСъстав: Витамин Е (D-алфа токоферол и смес от токоферол: бета-токоферол, делта-токоферол и гама-токоферол), обвивка на капсулата: желатин, овлажнител: глицерол, вегетарианско и соево масло, пречистена вода.

Съдържание в препоръчителна дневна порция (1 капсула): Витамин Е (D-алфа токоферол и смес от токоферол: бета-токоферол, делта-токоферол и гама-токоферол) - 267mg еквивалент на алфа-токоферол

Препоръчителен дневен прием: Една капсула на ден по време на хранене.

Нето тегло: 58 g - 100 капсули


Съхранение: Да се пази от светлина, да се съхранява при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителните дневни порции за деня. Витамин Е 400IU не може да се използва от бременни или кърмещи жени. Този продукт не може да се използва като заместител на разнообразното хранене.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Използвайки уебсайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Повече информация можете да намерите в нашата Политика за поверителност.