Lactibiane Immuno

Lactibiane Immuno

PileJe
MED09A
54,91 BGN

Lactibiane Immuno подпомага правилното функциониране на имунната система. Това е специално подбран пробиотик, който укрепва защитните сили на организма и чревната бариера.

 

Lactibiane Immuno

Lactibiane Immuno подпомага правилното функциониране на имунната система. Това е специално подбран пробиотик, който укрепва защитните сили на организма и чревната бариера. Наличието на всички компоненти, които се допълват взаимно, позволява на тялото да действа на много нива на защитни механизми и да ги укрепва ефективно.

Lactibiane Immuno съдържа смес от млечнокисели бактерии от следните микробни щамове: Lactobacillus paracasei LA 802, Lactobacillus acidophilus LA 201.

Препоръчва се за добавки при:

  •         имунодефицити,
  •         повтарящи се инфекции,
  •         предотвратяване на орални инфекции.

ПиЛеЖе

Groupe PiLeJe е френска компания, основана през 1991 г. PiLeJe предлага само продукти с естествен произход в дози, съобразени с ежедневните нужди на човешкия организъм и характеризиращи се с оптимално усвояване на стомашно-чревния тракт.

 

Хранителна добавка

Състав: млечнокисели бактерии: Lactobacillus paracasei LA 802, Lactobacillus acidophilus LA 201, витамини C и D3, пълнител: фруктоолигозахариди, инулин от цикория, микрокристална целулоза, лактоза, млечни протеини, антислепващ агент: магнезиев стерат, подсладител: мента .

Средни стойности в 1 табл
млечнокисели бактерии 2.10 9 cfu

Препоръчителен дневен прием: 1 таблетка за смучене на ден. Не го приемайте по време на хранене.

Нетно съдържание: 19g - 30 таблетки за смучене

Съхранение: Да се пази от светлина, при стайна температура, на сухо място, недостъпно за малки деца.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител (заместител) на разнообразното хранене. Продуктът не трябва да се използва от деца под 6 години.

Нов

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Product added to wishlist
Product added to compare.